Fie(t)st

GEWOËN ’N  TE GEK FIËST PER FIETS…
Zondag 22 september  11.00-16.00 uur

In het kader van Horst aan de  Maas 800 jaar organiseert Tuutetrek: happen en trappen door Hegelsom en omstreken. Ontdek in onze gemeente  verrassende plaatsen die herinneringen oproepen, waarvan je het bestaan misschien zelfs niet meer wist. Wij doen dat per fiets en nodigen je uit voor deze fietstocht.
Tijdens het happen & trappen zijn bij verschillende tussenstops, in en rondom Hegelsom, diverse activiteiten die je zintuigen en smaakpapillen prikkelen. Alle activiteiten zijn te doen voor jong en oud. De tussenstops zijn verschillend van karakter en worden in samenwerking met meerdere verenigingen ingevuld.

***

GEWOËN ’N TE GEK FIËST TOT SLOT…
Zondag 22 september 16.00-enige uren later

Eenmaal teruggekeerd in Hegelsom krijgt de dag een meer dan stemmig slot. In een feestelijk aangeklede arena op straat midden in het dorp staan enkele optredens gepland die de gedachten laten terug gaan naar de sixties, de tijd van knallende hits tot heerlijke meezingmedleys. En natuurlijk bijpraten over onze festiviteit rondom Horst aan de Maar 800 jaar.

Iedereen is welkom…
Als bijdrage in de kosten van happen & trappen wordt per persoon  € 4,00 +  € 1,00 administratiekosten = € 5,00.

***

Ticket Happen & Trappen
De kaartverkoop is gestart via Ticketcrew zijn online tickets te bestellen tot 13 september. Deelname geldt voor maximaal 500 personen, dus aarzel niet… en koop een ticket via https://www.ticketcrew.nl/tickets/gewoen-n-te-gek-fiest

Het fiëst-tot-slot is voor iedereen vrij toegankelijk.