INFO & CONTACT

Ons motto is van, voor en door Hegelsommers.
Dat hebben we de afgelopen tijd al laten zien met Pimp Ow Ei, Hegelsom 80 smaakvolle jaren, de Kerstwandeling, Haegelsum Binnenste Boete en Friends ovver de grens.enkele afbeelding met logos
Naast deze activiteiten die we met een aantal vrijwilligers organiseren, samen met andere verenigingen en/of het Dorpsplatform, hebben we ook de werkgroep Hegga Metamorfosa (kijk hier of hier voor meer informatie). Deze werkgroep heeft, in samenspraak met het Dorpsplatform, tot doel een dorpsverfraaiingsplan voor de toekomst op te stellen en uit te voeren. Dit ambitieplan wordt gevangen in het nieuwe werkwoord verhegelsommen dat, als het aan ons ligt, vanaf 2020 vermeld staat in De Dikke van Dale.omslag foto met tekst Tevens hebben Tuutetrek en het Dorpsplatform aan de wieg gestaan van het Haegelsums Bledje het communicatiemiddel in Haegelsum, waar we graag een bijdrage aan leveren, maar dat we ook bij iedereen willen aanbevelen. Het valt elke week op de deurmat en je blijft zo makkelijk op de hoogte van het reilen en zeilen in ons dorp. Hier kun je meer informatie opvragen.

Het programmateam van Tuutetrek is een diverse groep van betrokken inwoners, die graag willen meedenken en uitvoeren van activiteiten. Rondom activiteiten komen we veel bij elkaar om te zorgen dat alles goed gaat lopen. We zijn een betrokken groep die veel energie geeft en met veel humor vergadert. Het team bestaat uit:  Truus van Ooijen, Helmie van de Riet, Jan van der Sterren, Greetje Lep, Marlies Scheres, Linda Gommans, Jeu van Helden, Resi Stappers, Tinny Verhagen en Karin Cortenbach.

Het bestuur van Tuutetrek bestaat uit Marlies Scheres (voorzitter), Greetje Lep (penningmeester), Karin Cortenbach (secretaris) en Jan Van der Sterren (lid).

Wil je meer weten over Tuutetrek of wil je een keer een vergadering bijwonen vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met:
Karin Cortenbach
’t Stepke 18
5963 HE Hegelsom
06 12657731